Aamusella aikaisin lukema oli 64 kiloa,ja huomenna sitten on edessä tämä neljän viikon tulos.Minulla on tarkoitus jatkaa vielä viikko tätä täysvauhtia ja siirtyä sitten puolivauhtiin,mutta harkitsen vielä,jos jatkaisin yhteensä tätä kuusi viikkoa.Toisaalta alkaa olla jo halua siirtyä seuraavaan vaiheeseen,jotta saisin nuo elämäntapa muutokset alkuun.

Päivän eväät olivat:

-suklaa ja vanilija-maut + suklaa-toffee xtravaganza-patukka

-vettä,kahvia,pepsimaxia,laittikolaa (määrät epämääräisiä,sillä olimme päivän reissussa pääkaupungissa katselemassa prinsessa-luistelua).

Olo on ollut hyvä,mutta en todellakaan saa itsestäni tuota sähköjänistä esiin, toisaalta saatan tuoda sen verbaalisestiHuuto,siis lörpöttämällä sitä-sun-tätäTukittu.Liikuntaa harrastin katsomossa,tosin voisihan sitä hiukan noita painoja nostella nyt iltatuimaan,allijumppaa esim.

Lapsille leivoin iltapalaksi tonnikalapiirakkaa, tuoksu oli hurmaava ja tuo maistui tytöillekin mainiosti.Ohje yksinkertainen:

TONNIKALAPIIRAKKA

100g voita

2dl vehnäjauhoja(& vehnäalkioita n.1/2 dl)

hiukan suolaa

2rkl vettä

Voihin nypitään jauhot & suola ja vesi lisätään lopuksi.Tämän levitin piirakkavuuan pohjalle ja päälle täyte eli:

purkki tonnikalaa öljyssä(valutin suurimmat öljyt pois),johon sekoitin Bonjour-tuorejuustopurkin jämät (puoli purkkia) ja maku oli aurinkokuivattu tomaatti. Ja tämän täytteen päälle kuorute eli:

3 munaa

2dl kermaviiliä

150g emmentalmozzarella-juustoraastetta

Uuniin 200 astetta ja noin 30-35 minuuttia

Ai että olisi tehdyt mieli maistaa, mutta malttia ja itsekuria ja aikansa kutakinKieli ulkona